Влезте в сайта като кликнете на картинката.

Как да използваме Електронния дневник?

Уважаеми, ученици и родители!

С цел улесняване на комуникацията на  училищната общност в 33 ОУ "Санкт Петербург" гр.София е въведен  в употреба новия електронен дневник( ШКОЛО ). Той е най- бързата и удобна платформа за връзка относно оценки, отсъствия и отзиви за учениците, както и за предаване на информация, свързана с  училищния живот. Така родителите ще бъдат добре запознати и ангажирани с постиженията и евентуалните затруднения на децата си.

За да може да работите с електронния дневник трябва да си направите  регистрация

Регистрация за родител / настойник

1. Кликнете   ТУК  2. Натиснете “Вход”    3. Натиснете “Регистрация”     

4. Въведете Вашият телефонен номер и натиснете “Напред” 

Внимание : “ 0 ” та в началото на телефонният номер НЕ се въвежда.  


5. Попълнете Вашите имена, имейл, потребителско име и парола

Внимание: Въведете коректно на кирилица името и фамилията си. Помнете потребителското име и паролата , тъй като с тях ще имате достъпв до  системата в бъдеще.
Ако Вашият телефонен номер е вече въведен в системата от класния ръководител, то Вие автоматично ще получите достъп до електронния дневник. В случай, че не е така, продължете със следващте стъпки.
6.Изберете училището на Вашето дете, посочете че сте родител и въведете данните на ученика.
Внимание: Важно е да въведете 100% коректни данни за вашето дете. В противен случай регистрацията Ви няма да бъде активирана.
7. На този етап можете да добавите и друг ученик/ брат или сестра/  8. Очаквайте администраторът във Вашето училище да потвърди и активира профила Ви.
Внимание: Ще получите имейл, когато вашия профил бъде потвърден от училищният администратор.Уважаеми родители,

Следете живота в училище, постоянно и своевременно се информирайте за резултатите и постиженията от труда на Вашето дете. Тук Вие имате достъп до електронния бележник само на своето дете. В него се съдържа цялата информация за оценките, отсъствията и евентуалните забележки.
За повече информация и безпроблемна работа с електронния дневник може да ползвате специално създаденото Ръководство, а при проблем с регистрацията, моля да се свържете с класния ръководител. 

Следвайки международно признатите практики за информационна сигурност, бихме желали да Ви информираме, че ШКОЛО ООД получи сертификат за информационна сигурност ISO/IEC 27001 2017. Сертификацията на система за управление на Сигурност на информацията, съгласно ISO/IEC 27001 2017 доказва , че Школо ООД гарантира в максимална степен сигурността, както на собствената си информация, така и на тази своите клиенти и партньори.