Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee

Успешно представяне!

Odoo • Image and Text

33 ОУ „Санкт Петербург“ вече има двама участници в регионалния кръг на единадесетото издание на Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee. Павел Кристианов Марков от 7б клас е нашият победител в състезанието, а Валери  Евгениев Цветков от 6а клас – негов достоен подгласник. Честито момчета! Желаем успех на следващото състезание!
Състезанието Spelling Bee се проведе за първи път в нашето училище. Всички състезатели се представиха чудесно, но само двама имат възможността  да продължат състезанието.
 За нас беше чест и удоволствие, че Момчил Василев, наш  възпитаник, прие да бъде диктор на състезанието. След като завърши с отличие нашето училище, Момчил завършва НПМГ, профил „Физика“. Образованието си той продължава в Китай (Northeastern University) ,  където изучава „Софтуерно инженерство“. В момента Момчил е софтуерен инженер в MM Solutions.
Срещата на две различни поколения наши ученици беше много вълнуваща както за тях, така и за нас – техните учители.
Надяваме се, че участието в Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee ще се превърне в традиция за нашето училище. До нови срещи!